Hosting

Uw website brengen wij onder bij een internet-dienstenleverancier, hiervoor huren wij een ruimte op een server van hen die permanent met het internet is verbonden. Als u uw website laat hosten bent u er zeker van dat deze voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden de servers van een hostingprovider goed beveiligd.

Hostingproviders werken met verschillende pakketten, wij zoeken voor u uit welk pakket het beste bij u past en regelen alles voor u met de hostingprovider. Hierbij wordt rekening gehouden met webruimte, aantal gewenste e-mailaccounts en gewenste beveiliging.

Gedurende de tijd dat u bij ons diensten afneemt, zorgen wij voor de gehele administratie en communicatie met de hostingprovider indien nodig.

Grafisch design

Uw website ziet er professioneel en keurig uit met de grafische ontwerpers als onze partners. De grafische ontwerper verzorgt de grafische vormgeving voor uw website. Op basis van uw wensen, eisen en doelgroep maakt de grafisch ontwerper een conceptontwerp dat aan u gepresenteerd wordt.

Uw website krijgt een gewenste en professionele uitstraling. De grafisch ontwerper zal vorm geven aan de lay-out, typografie, kleurgebruik en plaatsing van illustraties en foto's.

Webdiensten

Voor alle webdiensten maken wij gebruik van de laatste, moderne technieken. Wij zorgen graag voor uw digitale visitekaartje in de vorm van een website of webshop. Ook voor webapplicaties kunt u terecht bij ons. Een webapplicatie is de oplossing voor het verzamelen en delen van informatie. Hierdoor is samenwerken met klanten en leveranciers een stuk eenvoudiger, efficiënter en inzichtelijker. Met maatwerkoplossingen kunnen wij dit voor u realiseren, hierbij is het koppelen met uw bestaande systemen mogelijk. Tussendoor heeft u de mogelijkheid om het concept te bekijken en aanpassingen of suggesties door te geven, zodra het aan uw verwachtingen voldoet wordt de dienst gelanceerd.

Indien u voor ons kiest krijgt u een persoonlijke en klant gerichte service, tegen een betaalbare prijs. Uw belangen behartigen is onze passie, dit doen wij met een hoge gedrevenheid voor u.

 

Meertaligheid

Met de vertaalbureaus als partner kunnen wij u de beste vertaalhulp bieden, hierdoor kan uw website op een professionele manier meertalig gemaakt worden en verruimt u uw grenzen.

Uw tekst kan worden vertaald vanuit en naar het Nederlands, Engels of Duits; andere talen zijn mogelijk op aanvraag. Er wordt voldoende tijd ingepland om een hoge kwaliteit van uw vertaling te garanderen, hierbij maken zij gebruik van klantspecifieke terminologie en tekstbeheer.

Heeft u regelmatig spoedvertalingen? Informeer ons hierover, dan kunnen hier gepaste afspraken voor gemaakt worden.

Tekst editing

Het internet is een interactief medium waarbij u heel direct contact kunt onderhouden met de bezoeker. Maar het internet is ook een snel medium: binnen een paar seconden beslist een bezoeker al of de informatie op een website voor hem interessant is of niet. Reden genoeg om de teksten op uw website duidelijk en aantrekkelijk te maken. Om u hierbij te helpen, werken wij samen met tekstschrijvers. Met de tekstschrijvers als partners kunnen wij voor u de juiste, bondige tekst voor uw website leveren. Zij zullen de boodschapper zijn voor uw website en kunnen u adviseren over uw bestaande teksten voor een effectievere communicatie.

Zorg ervoor dat uw onderwerpen op een creatieve en originele manier opvallen.

Marketing

Met onze social media professionals helpen wij u om naast uw website ook gebruik te maken van alle social media accounts. Met behulp van social media kan het aantal bezoekers op uw website stijgen en is uw doelgroep makkelijker bereikbaar. Hiervoor dient er wel gezorgd te worden dat de social media platforms actueel zijn en er op de juiste manier advertenties of berichten geplaatst worden. De inhoud via social media platforms is vrijwel altijd deelbaar en eenvoudig te verspreiden binnen een netwerk.Onze professionals kunnen een social media account voor u aanmaken, inrichten maar ook bijhouden.

Sociale media scoren goed in zoekmachines als Google, vanwege het relatief objectieve en betrouwbare karakter.

Contact

  045 - 404 01 99

  info@webxellent.nl